FOMA reservdelar
Dokumentation
Kampanjer
Erbjudanden
Filter kol/bakt. 40/43/55/68 - R8080400250

Passar FOMA 4000, 4300, 5500 & 6800. Erbjudandet gäller endast under augusti och september för ett par filter och kan enbart nyttjas en gång per person eller företag.

250 SEK / 25 SEK

Info Köp!
Fjärrkontroll 40/43/55/68/45 - R8060800780 REMOTE TRANSMITTER

325 SEK / 50 SEK

Info Köp!

I denna sektion finns en del information kring FOMA värmepumpar som kan vara av intresse.

 

De flesta bruksanvisningar finns tillgängliga under Bruksanvisningar och i dessa finns allmänna råd kring skötsel och användning.

 

Det finns lite tips under kategorin Lösningar på vanliga fel, detta är dock en kategori som byggs på med tiden och här försöker vi lägga ut information för att underlätta för er. Anledningen till att kategorin finns är att vi vill hjälpa er så gott det går, då vi inte har möjlighet att hjälpa er att felsöka er FOMA värmepump.

 

I kategorin Servicemanualer finns mycket information kring felsökning och frågor kring drift på din FOMA värmepump. Vi rekommenderar er att läsa manualerna noga för att hitta en lösning på ett fel.

 

I kategorin Spränskisser finns sprängskisser för ett antal modeller och det underlättar att skriva ut skisserna. Skisserna kan underlätta för er att hitta rätt reservdel.

 

För att hitta rätt reservdel kan ni antingen klicka in er på rätt modell och leta efter rätt del under FOMA reservdelar. Ett annat sätt är att söka på det reservdelsnummer som finns i spränskisserna i sökfältet överst på sidan.

 

Om vi inte har reservdelen ni söker här på pudu.se har vi inte tillgång till just denna del.

 

 

 

Din kundvagn
Du har ännu inte lagt några varor i din varukorg.

Exkl. moms Inkl. moms
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.